Tags Posts tagged with "në kodrina dhe shtrëngata"

Tag: në kodrina dhe shtrëngata

Sot shi në të gjithë vendin, në kodrina dhe shtrëngata

Sot  ne gjysmën e qarqeve të vendit pritet të ketë reshje mesatare, deri lokalisht intensive në disa prej tyre. Ndërsa në pjesën tjetër të...