Tags Posts tagged with "Në këtë pjesë të Tokës temperaturat arrijnë deri në 300 gradë Celsius"

Tag: Në këtë pjesë të Tokës temperaturat arrijnë deri në 300 gradë Celsius

Në këtë pjesë të Tokës temperaturat arrijnë deri në 300 gradë...

Rusët shpikën shumë instrumente dhe vegla, jo vetëm për shpimin e tokës, por edhe për matje në thellësi kaq të mëdha. Periudha e Luftës...