Tags Posts tagged with "ne kemi fuqinë ti ndëshkojmë me votë"

Tag: ne kemi fuqinë ti ndëshkojmë me votë

Z. Hoyt Brian Yee, ne kemi fuqinë ti ndëshkojmë me votë,...

I nderuar z. Ambasador Yee, A mund tju them sinqerisht se është ndoshta një nga ditët më shpresëplota kjo e sotmja për mua dhe shumë...