Tags Posts tagged with "Në fundjavë do vazhdojnë kufizimet"

Tag: Në fundjavë do vazhdojnë kufizimet

Në fundjavë do vazhdojnë kufizimet, Rama publikon lajmërimet e reja

Dhe këtë funajvë rregullat do të jenë njësoj si të tjerat. Ende nuk është moment që të çlirohemi përfudimisht nga kufizimet. Njoftimi i plotë : Nga...