Tags Posts tagged with "Në fund të vitit francezët fillojnë kërkimet për naftë në veri të Korfuzit"

Tag: Në fund të vitit francezët fillojnë kërkimet për naftë në veri të Korfuzit

Në fund të vitit francezët fillojnë kërkimet për naftë në veri...

Konsorciumi i kompanive Total, Hellenic Petroleum dhe Edison (kompani e grupit francez EDF) që ka marrë të drejtën për eksplorimin dhe shfrytëzimin e hidrokarbureve...