Tags Posts tagged with "Ndryshojnë rregullat e Schengen"

Tag: Ndryshojnë rregullat e Schengen

Ndryshojnë rregullat e Schengen, duhet aplikuar për të kaluar kufirin

 Ambasadorët e Bashkimit Evropian konfirmuan të mërkurën një marrëveshje të arritur më parë mes presidencës së Këshillit dhe përfaqësuesve të Parlamentit Evropian mbi propozimin...