Tags Posts tagged with "Ndoka tregon se çfarë i thanë amerikanët Ramës"

Tag: Ndoka tregon se çfarë i thanë amerikanët Ramës

Ndoka tregon se çfarë i thanë amerikanët Ramës

Kreu i PDK-së, Nard Ndoka, i ftuar në ‘Repolitix’, deklaroi se sot edhe faktori ndërkombëtar ka ndryshuar qëndrim në raport me Ramën dhe rilindjen. Ai...