Tags Posts tagged with "NANA RAMIZE:” Zgjedhjet në familjen tonë janë traditë”"

Tag: NANA RAMIZE:” Zgjedhjet në familjen tonë janë traditë”

NANA RAMIZE:” Zgjedhjet në familjen tonë janë traditë”

Më 24 Maj 1992 për lagjen e Smakajve në Cernicë, shtëpia jonë u bë qendra e votimit, dhe erdhën me qindra votues të cilët...