Tags Posts tagged with "Mustafa Nano: Shipëria"

Tag: Mustafa Nano: Shipëria

Mustafa Nano: Shipëria, makineri që prodhon vetëm injorantë dhe idiotë!

“Ngjela një idiot, Moikom Zeqo, i sëmurë psikik. I shokuar nga Shkreli”   Mustafa Nano nuk tërhiqet nga “teza” e tij se nëna e heroit kombëtar...