Tags Posts tagged with "Mungesa e magnezit shkakton sulm në zemër; ja në cilat ushqime mund ta gjeni këtë mineral"

Tag: Mungesa e magnezit shkakton sulm në zemër; ja në cilat ushqime mund ta gjeni këtë mineral

Mungesa e magnezit shkakton sulm në zemër; ja në cilat ushqime...

Magnezi është një nga mineralet kryesore për zhvillimin dhe funksionimin normal të organizmit. Sipas studimeve, mungesa e këtij minerali shkakton prishjen e ritmit të...