Tags Posts tagged with "Mund të na kishte integruar në BE dhe një kokërr ulliri/ Nga Daniela Bonollari"

Tag: Mund të na kishte integruar në BE dhe një kokërr ulliri/ Nga Daniela Bonollari

Mund të na kishte integruar në BE dhe një kokërr ulliri/...

U hodha përpjete nga gëzimi si fëmijë teksa në një supermarket turk mes Gjermanisë gjeta ullinj. Kuptohet jo si ata që kisha lënë në...