Tags Posts tagged with "MOTI e shtunë 5 tetor 2019"

Tag: MOTI e shtunë 5 tetor 2019

MOTI e shtunë 5 tetor 2019

Reshje shiu në disa qarqe dhe.../ Ja çfarë rezervon moti për nesër RESHJET Iku vera.Shira e shtrëngata. Ja ç’rezervon moti Priten reshje, në qarqet Tiranë, Elbasan, Fier,...