Tags Posts tagged with "mos shkel në Prishtinë"

Tag: mos shkel në Prishtinë

Cozman e kishte paralajmëruar Noizyn: Ke thënë se ke bërë seks...

“Sherri mes Cozman dhe Noizy-t ka qenë i paralajmëruar. Cozman e ka kërcënuar që pas deklaratës që ai bëri se kishte pasur një marrëdhënie...