Tags Posts tagged with "Moisiu: Ne kemi tunele si të Koresë së Veriut. Si Hrushovi donte të hiqte qafe Enverin"

Tag: Moisiu: Ne kemi tunele si të Koresë së Veriut. Si Hrushovi donte të hiqte qafe Enverin

Moisiu: Ne kemi tunele si të Koresë së Veriut. Si Hrushovi...

  Ish-presidenti Alfred Moisiu, thotë se Koreja e Veriut nuk mund të bëhet shkak për një lufte botërore dhe SHBA nuk do të sulmojnë shtetin...