Tags Posts tagged with "moderatorja shqiptare nuk ndal dot të qeshurën"

Tag: moderatorja shqiptare nuk ndal dot të qeshurën

E ftuara bën gafën në emision, moderatorja shqiptare nuk ndal dot...

Një situatë shumë komike ka ndodhur gjatë emisionit “Vizioni i pasdites”, dhe moderatorja Anila Çela nuk ka mundur ta mbajë të qeshurën. Gjatë fjalës...