Tags Posts tagged with "Mjeshtër i Madh: Vetëvrasja"

Tag: Mjeshtër i Madh: Vetëvrasja

Ekskluzive/ Gëzim Tushi, sociolog, Mjeshtër i Madh: Vetëvrasja, plagë sociale që...

 “Për mendimin tim është shqetësuese, fakti se nga pikëpamja demografike dhe e strukturës sociale të atyre që kryejnë vetëvrasje, është shumë e larmishme. Sepse...