Tags Posts tagged with "“M’JEP PAK FARË KOSI” APO “O GOCE"

Tag: “M’JEP PAK FARË KOSI” APO “O GOCE

“M’JEP PAK FARË KOSI” APO “O GOCE, M’FAL 1 MINUTË!”: 19...

Kuptimi që kishin dikur dhe përse nuk janë më pjesë e fjalorit…   Nëse një të riu sot, do ta uronim me fjalët “t’u bëftë gjak...