Tags Posts tagged with "Mjaft vollët vrer për Shqipërinë dhe shqiptarët"

Tag: Mjaft vollët vrer për Shqipërinë dhe shqiptarët

Mjaft vollët vrer për Shqipërinë dhe shqiptarët

E pashë përsëri në TV mbrëmë një njeri që thotë të njëjtën gjë kudo ku e kërkojnë të flasë: Skëndërbeu është tradhëtar, është një...