Tags Posts tagged with "Miredita"

Tag: Miredita

Miredita, ndër pastiçieret më të mira në Zvicër, bën tortën me...

Ajo është një kuzhiniere shqiptare e cila jeton jashtë Shqipërisë po që ka korrur sukses me websitin e saj dhe jo vetëm pasi është...