Tags Posts tagged with "mijëra besimtarë në pelegrinazhin e Laçit"

Tag: mijëra besimtarë në pelegrinazhin e Laçit

Reportazh/ Dita e Shna Ndout, mijëra besimtarë në pelegrinazhin e Laçit

Mijëra besimtarë të besimeve të ndryshme kanë marrë pjesë në pelegrinazhin e përvitshëm në kishën e Shën Ndout në Laç, mbrëmjen e 12-qershorit dhe...