Tags Posts tagged with "Metodologjia e profesorëve amerikanë për ringritjen pas tërmetit"

Tag: Metodologjia e profesorëve amerikanë për ringritjen pas tërmetit

Metodologjia e profesorëve amerikanë për ringritjen pas tërmetit, ja çfarë rekomandojnë

Në përgjigje të tërmeteve të kaluara në Kaliforni dhe në Japoni komunitetet e prekura i janë drejtuar sfidës së riparimit dhe rindërtimit pas tërmetit....