Tags Posts tagged with "Meteori që shpërtheu pranë Tokës"

Tag: Meteori që shpërtheu pranë Tokës

Meteori që shpërtheu pranë Tokës, dhjetë herë më i fuqishëm se...

NASA deklaroi se një meteor shpërtheu në atmosferën e Tokës në muajin dhjetor, dhe është shpërthimi i dytë më i madh i këtij lloji...