Tags Posts tagged with "Meta në Konferencën e BSH: Shqetësues fakti që jepet kredi me përqindje të ulët"

Tag: Meta në Konferencën e BSH: Shqetësues fakti që jepet kredi me përqindje të ulët

Meta në Konferencën e BSH: Shqetësues fakti që jepet kredi me...

Presidenti Ilir Meta në konferencën e Bankës së Shqipërisë deklaroi se BSH ka ndërhyrë në kohën dhe në masate duhura, ndërsa theksoi se situata...