Tags Posts tagged with "Mesazhi i plotë i Papës: E shohim Jezusin tek fëmijët që po vuajnë"

Tag: Mesazhi i plotë i Papës: E shohim Jezusin tek fëmijët që po vuajnë

Mesazhi i plotë i Papës: E shohim Jezusin tek fëmijët që...

Nga Lozha Qendrore e Bazilikës së Vatikanit, Papa Francesku u drejtoi Mesazhin tradicional besimtarëve të pranishëm në Sheshin e Shën Pjetrit dhe gjithë atyre,...