Tags Posts tagged with "mes tyre Mirela Fana"

Tag: mes tyre Mirela Fana

EMRAT/ 6 Gjyqtarët e prokurorët që i shpëtuan Vetingut, mes tyre...

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka pushuar procesin e rivlerësimit për 6 gjyqtarë, prokurorë dhe ndihmës ligjorë, të cilët nuk do të kalojnë në...