Tags Posts tagged with "mes Rusisë"

Tag: mes Rusisë

Lufta botërore me tastierë ka filluar, mes Rusisë, SHBA dhe Izraelit

Është një trekëndësh që lidh Shtetet e Bashkuara, Rusinë dhe Izraelin. Agjentët e Kremlinit kanë spiunuar shërbimet sekrete amerikane, por inteligjenca izraelite e ka...