Tags Posts tagged with "Merkel braktis fushatën dhe shkon në pushim"

Tag: Merkel braktis fushatën dhe shkon në pushim

Merkel braktis fushatën dhe shkon në pushim

Kancelarja gjermane, Angela Merkel filloi sot pushimet, pikërisht kur fushata elektorale për zgjedhjet parlamentare të shtatorit ka hyrë në fazën kritike. Ashtu siç bën...