Tags Posts tagged with "“Merimanga e Sarajevës”"

Tag: “Merimanga e Sarajevës”

“Merimanga e Sarajevës”, libri kushtuar shqiptarëve/ Një histori tipike spiunazhi dhe...

Botimet “Toena“ dhe Instituti i Librit dhe i Promocionit në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar organizuan mbrëmë në sallën „Unesco“ promovimin e romanit "Merimanga...