Tags Posts tagged with "“Më mori 15mln kesh”"

Tag: “Më mori 15mln kesh”

“Më mori 15mln kesh”, Endri Prifti akuza qeverisë: Lojrat e fatit...

Endri Prifti ka postuar një shkrim drejtuar kryeministrit Edi Rama dhe presidentit të Shqipërisë, Ilir Metës. Këngëtari Endri Prifti, i dëshpëruar ka postuar një shkrim...