Tags Posts tagged with "më la pa fjalë dhe…."

Tag: më la pa fjalë dhe….

Rrëfimi për të mos u humbur: E bëra me komshiun, më...

Jam një femër që shpejt më ngrihet gjaku. Ndoshta më shumë se femrave të tjera… Por, kam gjetur mbështetje te fqinji im, pasi i...