Tags Posts tagged with "Me kë e festoi Ermal Fejzullahu ditëlindjen e bashkëshortes"

Tag: Me kë e festoi Ermal Fejzullahu ditëlindjen e bashkëshortes

Me kë e festoi Ermal Fejzullahu ditëlindjen e bashkëshortes

Ditën e djeshme Ariana, bashkëshortja e Ermal Fejzullahut ka festuar ditëlindjen. Si të gjitha gëzimet edhe ky duhej festuar, dhe çifti i njohur shtroi...