Tags Posts tagged with "me kë do të rreshtohet Shqipëria?"

Tag: me kë do të rreshtohet Shqipëria?

Jeruzalemi, me kë do të rreshtohet Shqipëria?

Ambasadori i Palestinës në Shqipëri mendon se vendimi i presidentit Trump do të nxisë dhunën, duke i dhënë alibi krahut ekstremist dhe duke dëmtuar...