Tags Posts tagged with "Me hunj dhe thika/ Në pranga banda e grabitësve"

Tag: Me hunj dhe thika/ Në pranga banda e grabitësve

Me hunj dhe thika/ Në pranga banda e grabitësve, hynin në...

    Nje bande grabitesish eshte shkaterruar ne Torino, ku pas hetimeve u zbuluan se paku 17 raste grabitjesh ne banesa. Ne pranga jane vene disa anetare...