Tags Posts tagged with "me gratë e Hasit: Punimet artizanale do t’i japin frymë ekonomisë së zones"

Tag: me gratë e Hasit: Punimet artizanale do t’i japin frymë ekonomisë së zones

Kodheli, me gratë e Hasit: Punimet artizanale do t’i japin frymë...

“Prioritet rrugët, shkollat dhe vendet e punës” Kryesuesja e listës së kandidatëve për deputetë në qarkun e Kukësit për zgjedhjet e kësaj vere, znj. Mimi...