Tags Posts tagged with "më gjej një dashnore’/ Bisedat e ngrohta mes Qefalisë dhe Robert Agës"

Tag: më gjej një dashnore’/ Bisedat e ngrohta mes Qefalisë dhe Robert Agës

‘A do me të qit Ramën, më gjej një dashnore’/ Bisedat...

TIRANE- Pjesë e dosjes voluminoze të përgjimeve të publikuara nga BILD, është edhe fragmenti i bisedës mes shefit të Komisariatit Dibër, Robert Aga, me...