Tags Posts tagged with "më cmëndi me…"

Tag: më cmëndi me…

Eros+16/ Shoku i burrit, më cmëndi me…

Jam një grua e martuar prej 10 vitesh dhe të them të drejtën me burrin tim shkoja shumë mirë, deri në momentin që unë...