Tags Posts tagged with "Me cfarw po merret Producenti e regjisori Sokol Guga!"

Tag: Me cfarw po merret Producenti e regjisori Sokol Guga!

Me cfarë po merret Producenti e regjisori Sokol Guga

 Së shpejti  nis për herë të parë  spektakli “Balkan Soul". Një spektakël që do të realizohet nga Producenti dhe  regjizori  i mirënjohur Sokol Guga...