Tags Posts tagged with "MD: 130 efektivë të burgjeve me precedentë penal"

Tag: MD: 130 efektivë të burgjeve me precedentë penal

MD: 130 efektivë të burgjeve me precedentë penal

Nga verifikimet e deritanishme nga strukturat e Ministrisë së Drejtësisë dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve deri tani rezulton që rreth 130 punonjës të...