Tags Posts tagged with "Mbrojtja Civile vë në alarm shtetin: Nga e enjtja priten përmbytje"

Tag: Mbrojtja Civile vë në alarm shtetin: Nga e enjtja priten përmbytje

Mbrojtja Civile vë në alarm shtetin: Nga e enjtja priten përmbytje,...

Emergjencat Civile: Komunikim për marrjen e masave emergjente për situata të pritshme të parashikuara nga IGJEUM dhe institucionet ndërkombëtare të monitorimit të përmbytjeve për...