Tags Posts tagged with "mazhoranca voton strukturën e Vetingut. Me votat e opozitës rrëzohen ‘Plehrat’"

Tag: mazhoranca voton strukturën e Vetingut. Me votat e opozitës rrëzohen ‘Plehrat’

Parlament deri pas mesnate, mazhoranca voton strukturën e Vetingut. Me votat...

Në një seancë maratonë, që nisi dje në 10:00 dhe përfundoi sot në 02:00, Kuvendi i Shqipërisë votoi pro miratimit të ligjit për strukturën...