Tags Posts tagged with "Mavraj: Reja si babi ynë. Lenjani flet për Panucin"

Tag: Mavraj: Reja si babi ynë. Lenjani flet për Panucin

Mavraj: Reja si babi ynë. Lenjani flet për Panucin

Në vigjilje të dy ndeshjeve të radhës të Kombëtares Shqiptare të futbollit, Mërgim Mavraj dhe Emir Lenjani kanë folur për mediat në lidhje me...