Tags Posts tagged with "mashkulli që rri si femër (Foto)"

Tag: mashkulli që rri si femër (Foto)

Njihuni me Konçitën shqiptare, mashkulli që rri si femër (Foto)

Konçita është këngëtari transeksual që disa vite më parë fitoi Eurovizionin dhe u tmerrësisht i famshëm edhe falë pamjes së ti. Ai është mashkull...