Tags Posts tagged with "Manjani: Rama dhe Meta dallojnë nga njëri-tjetri prej…Koçove!"

Tag: Manjani: Rama dhe Meta dallojnë nga njëri-tjetri prej…Koçove!

Manjani: Rama dhe Meta dallojnë nga njëri-tjetri prej…Koçove!

Përmes një postimi në rrjetin social, ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka bërë një analizë vere, nisur nga pyetja që i është bërë se...