Tags Posts tagged with "Majko: Hapim kufijtë me Kosovën. Serbët: Provokacija!"

Tag: Majko: Hapim kufijtë me Kosovën. Serbët: Provokacija!

Majko: Hapim kufijtë me Kosovën. Serbët: Provokacija!

Ministri për Diasporën, Pandeli Majko, ka deklaruar dje se në fillim të vitit të ardhshëm, kufijtë mes Shqipërisë dhe Kosovës do të jenë të...