Tags Posts tagged with "‘Ma lidhi fëmijën"

Tag: ‘Ma lidhi fëmijën

‘Ma lidhi fëmijën, dhe i dogji gojën me spec’, kapet edukatorja...

Asnjë prind nuk toleron dhe nuk duron qoftë edhe një shpullë ndaj fëmijës së tij. Jo më tepër siç mendohet se mund t’i ketë...