Tags Posts tagged with "Luani i Artë i karrierës për Redford e Fonda"

Tag: Luani i Artë i karrierës për Redford e Fonda

Venezia 74, Luani i Artë i karrierës për Redford e Fonda

 Duartrokitje të gjata në ceremoninë e dorëzimit të Luanit të Artë të karrierës për Robert Redford dhe Jane Fonda, legjenda të kinemasë në Hollyëood. Publiku vazhdonte të duartrokiste...