Tags Posts tagged with "Lu"

Tag: Lu

Lu, të rinjve: Korrupsioni merr fund kur njerëzit thonë boll dhe...

Në Ditën Ndërkombëtare kundër Korrupsionit, ambasadori amerikan Donald Lu i është drejtuar të rinjve me një mesazh. Me anë të një postimi në rrjetet...