Tags Posts tagged with "“Lordi” i rikthehet festave të seksit dhe orgjive"

Tag: “Lordi” i rikthehet festave të seksit dhe orgjive

FOTOT/ Pas burgut, “Lordi” i rikthehet festave të seksit dhe orgjive

Ai ishte një sipërmarrës i suksesshëm, por me një ves të “vogël”, mashtrimin. Pasi u dënua me 8 vjet burg për evazion fiskal ai doli...