Tags Posts tagged with "Lobi Global Alban: Një faqe e re në ditarin e Kombit"

Tag: Lobi Global Alban: Një faqe e re në ditarin e Kombit

Lobi Global Alban: Një faqe e re në ditarin e Kombit

Lobi Global Alban shpalos filozofinë dhe konceptin e organizimit të tij në Konferencën e Parë Kombëtare të mbajtur në Tiranë. I organizuar nga një...