Tags Posts tagged with "llogaritë bankare"

Tag: llogaritë bankare

12 pyetjet e Vetingut: Dhuratat, llogaritë bankare, pagesa e fëmijëve…

Gjykatësit dhe prokurorët që do t’i nënshtrohen vetingut, veçse do t’i nënshtrohen hetimit të pastërtisë së figurës dhe pasurisë do të plotësojnë një formular...